Completed in two phases, this project included the renovation of the interior spaces including a new custom kitchen with handmade glass mosaic tiles and basaltina counters. The second phase involved the reconstruction of an outdoor sunroom to create a four season living space. The sunroom was rebuilt with new skylights and an HVAC system. The deck was rebuilt with Ipe wood and flush mounted lighting. A bamboo privacy screen was planted along the perimeter walls.
Completed in two phases, this project included the renovation of the interior spaces including a new custom kitchen with handmade glass mosaic tiles and basaltina counters. The second phase involved the reconstruction of an outdoor sunroom to create a four season living space. The sunroom was rebuilt with new skylights and an HVAC system. The deck was rebuilt with Ipe wood and flush mounted lighting. A bamboo privacy screen was planted along the perimeter walls.